top of page

SOLFANGER​

​Ønsker du at udnytte solens energi og spare på den årlige varmeregning, kan solfangere være den helt rigtige løsning til din bolig.

Fra montering til eftersyn, fejlfinding og reparation

Hos VVS-Tek har vi stor erfaring og ekspertise med solfangere, og vi tilbyder alt inden for montering, installering, servicering, eftersyn og reparation af solfangere.

Vi har især mange gaskunder, der bruger solfangere som supplement til vand og varme. Her udfører vi eftersyn og fejlfinding på anlæggene, så du er sikret den mest optimale brug af solvarmen.

Fordele med solfangere som varmekilde

Solfangere er anlæg, der monteres på boligens tag, og som omsætter solens stråleenergi til varme. Solfangerne kan således stå for opvarmning af vand til bad, håndvaske og radiatorer og kan derfor også bruges til opvarmning af rum.

Ved at bruge solen som varme- og energikilde formindsker du CO2-udslippet, ligesom du naturligvis forbruger mindre olie og gas og derved opnår store besparelser på din varme- og energiregning.

Du er velkommen til at kontakte VVS-Tek på telefon 26 20 12 64 for yderligere oplysninger omkring solfangere, eller såfremt du har brug for en ekspert til servicering eller reparation af dit solvarmeanlæg.

bottom of page