​Om VVS-Tek ApS – Din lokale VVS’er på Fyn

​Hos VVS-Tek er det vores målsætning at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

Vi er bosat på Fyn, men udfører arbejde i hele trekantsområdet omkring Kolding, Fredericia og Vejle. Således arbejder vi med en bred kundekreds, og vi varetager også gerne din opgave.

Vi overholder alle aftaler

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Derfor sørger vi også altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Uddannet energivejleder

Efterisolering af vægge, lofter og gulve, udskiftning til en nyere og mere energivenlig varmeløsning samt udskiftning til nye lavenergivinduer kan minimere varmeforbruget og være med til at beskytte vores miljø.

Som uddannet energivejleder har vi kompetencerne og ekspertisen til at vejlede i energioptimering af din bolig. Sammen med dig kan vi gennemgå ejendommen fra ende til anden og vejede i, hvordan der bedst muligt kan spares på energien og på den årlige varmeregning.

Ønsker du at vide mere om vores virksomhed eller om, hvordan vi kan hjælpe dig med en energioptimering af din bolig, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 26 20 12 64.

​​

VVS-Tek ApS

Sildegravsbanken 9

5466 Asperup

Telefon: 26 20 12 64

CVR: 31575559

E-mail: flemming@vvs-tek.dk

VVS-Tek ApS
Sildegravsbanken 9

5466 Asperup
Tlf.: 26 20 12 64
info@vvs-tek.dk