Kontakt os på teefon: 26 20 12 64 eller på e-mail flemming@vvs-tek.dk

Autoriseret VVS-installatør  ●  Medlem af Tekniq  ●  Mange års erfaring 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stokerfyr af højeste kvalitet​

​Flere og flere vælger et stokerfyr til at opvarme deres bolig. Det skyldes den økonomiske fordel, der er i at have fyret. Dertil er det godt for miljøet og en smart måde at få varme i din bolig på. VVS-Tek ApS leverer den højeste kvalitet inden for stokerfyr, og vi sikrer en god dialog og en professionel montering.

Vi kommer med gode råd til dit stokerfyr

Når du kontakter os, er det vigtigt, du får en god kundeoplevelse. Den oplevelse ligger i en sund dialog, hvor vi lytter til dig, mens du kommer med på råd, når installationen af dit stokerfyr skal planlægges. Det er vores ambition, at det skal være en god forretning at handle med os, og derfor bruger vi den nødvendige tid på dig, når du skal have et fyr i dit hjem.

​​Ring for at høre mere

Hvis du er på udebane, når snakken går på stokerfyr, så er du ikke alene. Det er rigtig mange, og derfor bruger vi tid på at sætte dig ind i tingene og fordelene ved at få et fyr installeret. Vi svarer gerne på spørgsmål uforpligtende, inden vi eventuelt kan aftale et møde omkring hvilket fyr, der er bedst til dig.

Vi kører til Middelfart og på hele Fyn og i Vejle, Kolding, Fredericia og omegn. Hvis du ønsker at høre mere kan du kontakte os på telefon 26 20 12 64.

VVS-Tek ApS

Sildegravsbanken 9

5466 Asperup

Telefon: 26 20 12 64

CVR: 31575559

E-mail: flemming@vvs-tek.dk

VVS-Tek ApS
Sildegravsbanken 9 - 5466 Asperup
Tlf.: 26 20 12 64

flemming@vvs-tek.dk